Hanne Hagenaars

HANNE HAGENAARS

‘Zonder kunst geen leven. Hanne Hage­naars spint glanzende draden tussen­bei­de, waar­langs de liefde, de lach en het ver­dri­et ver­gli­j­den. In haar kun­stkri­tieken, boeken, ten­toon­stellin­gen en in de kun­st­ti­jd­schriften die zij heeft opgericht, zoals The dum­my Speaks en het voor de actuele kun­st gezichts­bepal­ende Mis­ter Mot­ley, is het dat samen­spel dat telt: woord en beeld, gevoe­lens en gedacht­en, kun­st en lev­en zijn één.’ — Wilma Sütö

Deze website voor en over pionier in de kunstwereld Hanne Hagenaars fungeert zowel als een blog als een database van haar portfolio.

Haar diverse projecten — publicaties, tentoonstelling, artikelen, onderwijs en jury en advies — krijgen hier een eigen plek door Hanne’s selectie aan foto's en geschreven teksten. Het vormt een persoonlijk overzicht van Hanne’s werk dat informeert maar vooral inspireert.

Vanaf Hanne’s portfolio overzicht kun je naar elk afzonderlijk project gaan waarop Hanne in woord en beeld vertelt waar haar desbetreffende project over gaat.

Op verscheidene projectpagina — voornamelijk bij Hanne’s tentoonstellingen — zijn recensies over Hanne’s project en/of teksten over de betrokken kunstenaars toegevoegd. Om deze recensies- en kunstenaarspagina selectief te lezen en bekijken is het mogelijk deze in- en uit te klappen. Hiermee creëert de bezoeker zijn eigen pagina met een overzicht van recensies of kunstenaars.

De website bestaat uit Hanne’s portfolio en Hanne's blog: How to live. In deze blog plaatst Hanne geregeld inspirerende verhalen en beelden over kunst, verhalen over iets wat haar fascineert of verslagen van exposities die ze bezocht heeft.

Project
Identity — website
In opdracht van
In samenwerking met
Jaar
2018